english
proximedia

Emaille

 
Het assortiment emaille van G.M. Sunders B.V. is enorm veelzijdig. Afgezien van onze standaard geëmailleerde artikelen is het mogelijk om de door u gewenste modellen en afmetingen te produceren en/of uw Kerstpakketten en relatiegeschenken aan te vullen met op maat gemaakte pannen en/of andere geëmailleerde artikelen. 

 

Onze collectie geëmailleerde artikelen bestaat o.a. uit:

-          Bak- en braadpannen;

-          Kookpannen;

-          Mosselpannen;

-          Nostalgische producten uit Grootmoeders’ tijd;

-          Pannensets;

-          Pannen v.v. een anti-aanbaklaag

-          Stamppotpannen.

 

Koken met geëmailleerde artikelen betekent gezond koken en bewust leven. Tijdens het koken met geëmailleerde artikelen komen geen ongewenste metaalelementen en/of metaalresten vrij die uw gezondheid kunnen aantasten. 

Uw voedsel blijft puur en onaangetast, niet zoals bij kookattributen van ander materiaal die tijdens het koken metaalelementen kunnen afgeven.

 

 

Emaille verbindt de positieve eigenschappen van glas en staal. De stalen kern van geëmailleerde artikelen verzamelt en verdeeld de hitte snel en gelijkmatig. Koken/braden met geëmailleerde artikelen staat voor gezondheid en genieten. Geëmailleerde artikelen zijn absoluut aromaneutraal, bestaan voor 100% uit natuurlijke grondstoffen en geven zelfs bij hoge temperaturen geen enkele belastende stof af. Bij het koken en tijdelijk bewaren in geëmailleerde artikelen behouden alle gerechten hun zuivere smaak. Bij het koken met geëmailleerde artikelen  ontziet men de gerechten en bespaart tegelijkertijd energie. 

Geëmailleerde artikelen zijn absoluut nikkelvrij en worden derhalve om in te koken, bakken en braden aanbevolen bij nikkelallergie. Ook voor de hygiëne in de keuken zijn geëmailleerde artikelen het ideale materiaal aangezien de gladde porievrije oppervlakte bacteriegroei voorkomt en eenvoudig te reinigen is. 

Geëmailleerde artikelen met vaste geëmailleerde handgrepen zijn onbeperkt hoge oventemperaturen bestendig en zijn daarenboven ecologisch, duurzaam en milieuvriendelijk.

Emaille is geniaal!

 

Belangrijkste kenmerken:

-          Rondom aromaneutraal geëmailleerd plaatstaal;

-          Gezond en allergievrij koken, bakken en braden;

-          Snij- en krasvast;

-          Vaatwasmachinebestendig;

-          Perfecte warmteverdeling;

-          Materiaal: geëmailleerd plaatstaal.

 

 

 

 

INTEGRITEIT      KWALITEIT      FLEXIBILITEIT

created by pieter looijmans @ proximedia