english
proximedia

Over Sunders B.V.

 

Onze visie


Integriteit, kwaliteit en flexibiliteit staan bij Sunders B.V. centraal. Integriteit; eerlijke prijzen, betrouwbare service en loyaliteit aan de klant. Kwaliteit ; voortdurende verbetering van de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van onze producten. Flexibiliteit; de unieke eisen en wensen van de klant hebben de hoogste prioriteit.


Onze missie


De missie van Sunders B.V. is om in de behoeftes van onze klanten te voorzien en om langdurige en duurzame relaties met onze klanten op te bouwen. Sunders B.V. besteedt aandacht aan de specifieke eisen en wensen van de klant. De klant kan kiezen tussen reeds bestaande producten en uniek te ontwikkelen emaille, aardewerk, porselein en Bone China artikelen. Wij denken met onze klanten mee en kunnen op reguliere basis de nieuwste decors en modellen verzenden.


Exclusiviteit


Sunders B.V. past een uniek en concurrerend strategische werkwijze toe op het gebied van exclusiviteit, een hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs en deskundigheid op het gebied van promotionele acties. Wij kunnen onze bestaande en nieuwe klanten exclusiviteit aanbieden; een unieke lijn of collectie van huishoudelijke producten die niet aan andere bedrijven binnen Nederland verkocht worden. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en hebben een betaalbare prijs, wat de concurrentiepositie van onze klanten op de markt vergroot. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van promotionele acties en projecten. Om enkele voorbeelden te geven: Blue Band, Disney, Salvador Dali, Francien's katten, Janneke Brinkman-Salentijn, Rien Poortvliet, Ot&Sien etc.

 

Logistieke afwikkeling

 

Sunders B.V. beschikt over een centraal gelegen magazijn en zeer goede transportfaciliteiten. Onze klanten hebben een viertal opties op het gebied van distributie:

1. Grote aantallen directe levering vanuit een buitenlandse vrachttruck zonder extra kosten voor laden/lossen/opslag

2. Gemiddelde aantallen levering vanuit ons centraal gelegen magazijn

3. Kleine aantallen levering per regulieren post

4. Kleine aantallen de levering kan op afspraak persoonlijk opgehaald worden op ons kantoor

 

 

 

 

 

INTEGRITEIT      KWALITEIT      FLEXIBILITEIT

created by pieter looijmans @ proximedia